Εκδήλωση ενδιαφέροντος για στατική ιστοσελίδα

Συμπληρώστε τα στοιχεία παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.
Συμπληρώστε ό,τι γνωρίζετε για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του project που θέλετε, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε με προτάσεις και παραδείγματα.
Στο πεδίο «Σχόλια» γράψτε ό,τι απορία έχετε ή τις γενικές σκέψεις για το project σας.

Φόρμα χαρακτηριστικών

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε χαρακτηριστικό.

Θέλετε σχεδιασμό λογοτύπου;  

Αν δεν έχετε λογότυπο για την εταιρεία σας, μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό.

Από πόσες σελίδες θα αποτελείται η ιστοσελίδα σας;

Πόσες σελίδες θα θέλατε να έχει η ιστοσελίδα σας; Λέγοντας "σελίδα" εννοούμε για παράδειμα τη σελίδα "Επικοινωνία" όπου θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία της επικοινωνία σας (χάρτης, τηλέφωνα, email, social κα.) ή τη σελίδα "Εταιρεία", όπου θα αναφέρεται μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της επιχείρησής σας καθώς και πλήρη περιγραφή για το αντικέιμενό της.

Πόσα slides θέλετε για το slider της αρχικής σελίδας;

Στην αρχική σελίδα θα δημιουργηθεί ένα slider το οποίο θα εναλλάσει κάποιες εικόνες της επιλογής σας, μαζί με κάποιο μήνυμα. Γράψτε πόσες εικόνες θέλετε να εναλάσσονται.

Θέλετε άλπμουμ φωτογραφιών;

Επιλέξτε εάν θέλετε μια σελίδα για την παράθεση συλλογής φωτογραφιών. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση προϊόντων, έργων (portfolio) ή για να δείξετε χώρους της εταιρείας σας κλπ.

Θέλετε άλπμουμ βίντεο;

Επιλέξτε εάν θέλετε μια σελίδα για την παράθεση βίντεο. Αν έχετε κάποια βίντεο για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, θα μπορούσατε να τα παραθέσετε σαν συλλογή ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα να επιλέξει πιο θέλει να παρακολουθήσει.

Θέλετε φόρμα επικοινωνίας;

Επιλέξτε εάν θέλετε τη δημιουργία φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να σας στείλει μήνυμα χωρίς να φύγει από τη σελίδα σας.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Σχόλια

 

Για ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδας πατήστε εδώ.