Προώθηση

Η δημιουργία ιστοσελίδας δεν αρκεί για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική διαδικτυακή παρουσία. Επόμενο σημαντικό βήμα, είναι η ανάκτηση κοινού και η αύξηση της επισκεψιμότητας της. Με τους σωστούς τρόπους προώθησης, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικές βελτιώσεις στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand της επιχείρησης σας, στην δημιουργία ειλικρινών και άμεσων σχέσεων με τους πελάτες σας καθώς και την διεύρυνση της πίτας του πελατολογίου σας.

SEO

Θέλετε να σας βρίσκουν οι πελάτες σας στο διαδύκτιο εύκολα και χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε κατ΄εξακολούθηση διαφημιστικές καμπάνιες; Το SEO περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στα αποτελέσματα των μηχανών αυτών και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων (δηλαδή των μη πληρωμένων-διαφημιζομένων αποτελεσμάτων).

Email Marketing

Στοχευμένη διαφήμιση άμεσα, στα email των πελατών σας. Μια στρατηγική που «ξεκλειδώνει» την σχέση σας με τους πελάτες σας. Την ενισχύει, δημιουργεί αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και βοηθά στην σωστή ανάπτυξη του brand awareness της επιχείρησης σας. Το email marketing μπορεί να χρησιμοποιήσει ήδη υπάρχουσες λίστες πελατών, να δημιουργήσει νέες ακόμα και να χρησιμοποιήσει έτοιμες λίστες. Με το email marketing, μπορούμε να διαφημίσουμε μια προσφορά, ένα νέο προϊόν, να ζητήσουμε την γνώμη των πελατών μας για τις υπηρεσίες μας, να γνωστοποιήσουμε απλά μια νέα μας υπηρεσία και πολλά άλλα.

Social Media

Το μέλλον της διαφήμισης! Το πέρασμα την νέας γενιάς, από την τηλεόραση στα social media, επιτάσει την δημιουργία εταιρικών προφίλ στα νέα αυτά μέσα. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία προφίλ, την διαχείρηση τους, ακόμα και την έκπαιδευση προσωπικού ώστε να ανανεώνονται σωστά, καθώς και τις διαφημιστικές σας καμπάνιες. Οι κινήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οργανώνονται πάντα κατόπιν έρευνας και ανάλυσης της πορείας της επιχειρήσης σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ορίζουμε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και στοχεύουμε στα σημεία στα οποία μπορούμε να τους εντοπίσουμε, έτσι ώστε οι διαφημιστικές σας καμπάνιες να αποφέρουν τα επιθυμητά προς εσάς αποτελέσματα.

Google Adwords

Όταν το SEO δεν αρκεί για να είστε πρώτοι και στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, έχουμε την δυνατότητα της πληρωμένης διαφήμισης. Με τα Google AdWords βοηθούμε το site σας να διεισδύσει σε, όσο το δυνατόν, περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες προβολής μέσα από τα Google AdWords. Διασταυρώνοντας το προϊόν σας και το κοινό σας, επιλέγουμε την σωστή μορφή καμπάνιας, ώστε να έχουμε τις επιθυμητές αποδόσεις.

 

Δείτε Επίσης

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή E-shop Mobile Applications Custom Applications