Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κατασκευή e-shop

Συμπληρώστε τα στοιχεία παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.
Συμπληρώστε ό,τι γνωρίζετε για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του project που θέλετε, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε με προτάσεις και παραδείγματα.
Στο πεδίο «Σχόλια» γράψτε ό,τι απορία έχετε ή τις γενικές σκέψεις για το project σας.

Φόρμα χαρακτηριστικών

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε χαρακτηριστικό.

    Θέλετε σχεδιασμό λογοτύπου;

Αν δεν έχετε λογότυπο για την εταιρεία σας, μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό.

    Θέλετε πολυγλωσσικό περιεχόμενο;

Επιλέξτε αν θέλετε το περιεχόμενο της ισοσελίδας και σε άλλες γλώσσες εκτός της κύριας που θα στηθεί.

    Θέλετε διαχείριση νέων/ανακοινώσεων;

Επιλέξτε αν θέλετε να διαχειριζεστε την ανάρτηση νέων/ανακοινώσεων. Μέσα από τον πίνακα διαχείρισης της ιστοσελίδας σας μπορείτε να έχετε τη δυνατότητα να γράψετε κάποια άρθρα με εικόνες κλπ. Δεν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις για την καταχώρηση.

    Θέλετε υποστήριξη live chat για τους επισκέπτες;

Επιλέξτε αν θέλετε να υπάρχει δυνατότητα live chat για τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να δώσετε άμεσες απαντήσεις σε απορίες των επισκεπτών σας και να τους παροτρύνετε να ξεκινήσετε διάλογο.

    Θέλετε διαχείριση εκπτωτικών κουπονιών;

Επιλέξτε εάν θέλετε την πλήρη διαχείριση εκπτωτικών κουπονιών. Θα έχετε τη δυνατότητα να προσδιορίζετε τον κωδικό για την έκπτωση, αν θέλετε ποσοστό έκπτωσης ή σταθερό ποσό, ημερομηνία λήξης, περιορισμό χρήσης (πχ. το κουπόνι ισχύει για 100 αγορές), επιλογή προϊόντων ή κατηγορίας προϊόντων για την έκπτωση.

    Θέλετε ιδιαίτερο υπολογισμό μεταφορικών;

Επιλέξτε εάν τα προϊόντα σας απαιτούν ιδιαίτερο τρόπο υπολογισμού των εξόδων αποστολής. Για παράδειγμα αν έχετε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων όπως μικρά δεματάκια που χρεώνονται με το κιλό αλλά έχετε και προϊόντα μεγάλα σε όγκο που η χρέωση τους θα γίνεται με μέτρηση όγκου και όχι κιλών. Αν έχετε σκοπό να έχετε δωρεάν μεταφορικά τότε δεν χρειάζεστε κάποιο ιδιαίτερο τρόπο υπολογισμού.

    Θέλετε διασύνδεση φόρμας για newsletters;

Επιλέξτε εάν θέλετε η φόρμα, που θα συμπληρώνει ο επισκέπτης για την καταχώρηση του email του σε λίστα για newsletter, να συνδέεται με κάποια υπηρεσία όπως Mailchimp κα. Σε περίπτωση που δεν συνδεθεί με κάποια υπηρεσία ή δεν δημιουργηθεί μια βάση καταχώρησης, τότε απλά θα λαμβάνετε ένα email με το email του επισκέπτη και θα πρέπει από μόνοι σας να φροντίσετε για τη διαχείριση της λίστας.

    Θέλετε πιστοποιητικό ασφαλείας SSL;

Επιλέξτε εάν επιθυμείτε τη χρήση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL για το eshop σας. Με τη χρήση πιστοποιητικού κάθε φορά που ένας επισκέπτης εισέρχεται στο eshop, δημιουργείται μία κρυπτογραφημένη σύνδεση με τον browser ώστε να μη μπορεί κάποιος τρίτος, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, να διαβάσει ή να υποκλέψει στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί. Έτσι το eshop μετατρέπεται σε έναν ασφαλή και αξιόπιστο χώρο online όπου οι επισκέπτες σου μπορούν να αγοράζουν ή να καταχωρούν προσωπικά στοιχεία με απόλυτη ασφάλεια.

    Θέλετε σύνδεση με skroutz, bestprice κλπ.;

Επιλέξτε εάν θέλετε να συνδέσετε το eshop σας με κάποιο από τα site όπως skroutz, bestprice, ntynomai κλπ.

Το όνομά σας *

Το email σας *

Σχόλια (πείτε μας λίγα λόγια για τα εμπορεύματά σας ή τις υπηρεσίες σας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε πιο σωστά)

 

Για ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή e-shop πατήστε εδώ.