Ανάπτυξη Custom Εφαρμογών

Δημιουργία

Στη T.M.Y. αναλαμβάνουμε την κατασκευή custom web εφαρμογών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εκτός από τις εφαρμογές που εξυπηρετούν τις ανάγκες μιας ιστοσελίδας, παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής ανεξαρτήτων web εφαρμογών που εκτελούν τις εργασίες που θέλετε και μπορούν να έχουν και περιβάλλον διαχείρισης, ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής.

Customization

Η custom εφαρμογή σας θα αναπτυχθεί και θα σχεδιαστεί από την αρχή. Σας παρέχουμε εξατομικευμένες προτάσεις ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες για τις οποίες στήνεται η εφαρμογή. Θα φροντίσουμε ώστε το design της εφαρμογής εκτός από καλαίσθητο να είναι εύχρηστο, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη.

Χαρακτηριστικά

Οι custom εφαρμογές μας χαρακτηρίζονται από υψηλό και σύγχρονο σχεδιασμό, «καθαρό» κώδικα, ευκολία και λειτουργικότητα κατά τη χρήση, συμβατότητα με όλες τις νέες εκδόσεις όλων των προγραμμάτων περιήγησης και διαρκή τεχνική υποστήριξη.

Παρακάτω ακολουθεί ένα δείγμα από τις custom εφαρμογές που έχουμε κατασκευάσει:

– Ανάπτυξη πλατφόρμας για τη διενέργεια online μειοδοσιών σε αγγελίες μεταφορών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει σύστημα εγγραφής χρηστών, καταχώρησης αγγελιών, καταχώρησης προσφορών, αποδοχής προσφοράς, αξιολόγησης κ.α.

– Ανάπτυξη πλατφόρμας για ηλεκτρονική τιμολόγηση και online διαχείριση πελατολογίου. Άμεσα reports και cash flow της επιχείρησης και δυνατότητα τιμολόγησης από παντού.

– Ανάπτυξη εφαρμογής για την παρακολούθηση κυλιόμενων ωραρίων και βαρδιών. Πλήρης διαχείριση χρηστών, εργαζομένων, άμεση εικόνα προγράμματος εργασίας, ειδοποιήσεις αλλαγών κ.α.

– Ανάπτυξη online υπολογιστικών φορμών βάσει καταχωρήσεων του χρήστη. πχ. υπολογισμός ασφαλίστρων (βάσει ηλικίας, φύλου κ.α.) ή υπολογισμός κόστους κράτησης ενοικίασης αυτοκινήτου (βάσει κατηγορίας, ημερών ενοικίασης, περιόδου, ειδικών εκπτώσεων κλπ.)

– Live chat service. Προσθήκη υπηρεσίας σε ιστοσελίδα κατά την οποία οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν πότε το προσωπικό υποστήριξης είναι διαθέσιμο ώστε να μπορούν να ξεκινούν μια συνεδρία live chat.

– Δημιουργία XML αρχείων για το skroutz.gr, bestprice.gr, ntynomai.gr κλπ.

– Διασύνδεση e-shop με τράπεζα για είσπραξη μέσω πιστωτικής.

 

Δείτε Επίσης

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή E-shop Mobile Applications Προώθηση